Om oss

E. Finstad er en av regionens ledende elektroentreprenører. Vi hjelper deg med alle typer elektrikeroppdrag - uansett størrelse og type.

Vi er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner for både yrkesbygg og privatboliger. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid. E. Finstad ble grunnlagt i 1967, og var det firmaet som brøt monopolet på elektroinstallasjon i Nord-Trøndelag.

Ahlsell Partner

I dag er vi Ahlsell Partner, et konsept som pr i dag omfatter ca 220 forhandlere og elektroentreprenører. Ahlsell Partner er en sammenslutning av elektroentreprenører som ønsker å bevare sin egen identitet og samtidig ha et felleskap med et av norges største selskaper i bransjen.

Profesjonell installasjonsbedrift

Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.

Ta kontakt!

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.